Over ons

Universele leasemaatschappij

Lease2Go is een universele leasemaatschappij en onderdeel van Wittebrug Lease. Wij leveren zorgeloze en flexibele mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten en heldere voorwaarden. Onze dienstverlening is gericht op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en u kunt daarom altijd maatwerk van ons verwachten. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar mobiliteit voor één dag of zestig maanden.

Team

Maak kennis met Lease2Go medewerker Andy Vosse

Andy Vosse

Commercie & Management

  • 010-8506602
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Altijd een objectief en eerlijk advies bij Lease2go

Altijd een objectief en eerlijk advies

Advies

Lease2Go geeft altijd een objectief en eerlijk advies met betrekking tot uw mobiliteitsbehoefte. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de keuze van de auto, de contractvorm, de contractduur en de op te nemen service componenten. Uiteraard lichten wij graag de algemene bepalingen toe.

Ons doel is om uw mobiliteitsbehoefte zodanig in te vullen dat u tegen zo laag mogelijke kosten altijd kunt beschikken over bedrijfszekere auto’s. U kunt rekenen op correcte, efficiënte en duidelijke processen en facturatie zodat u zo min mogelijk administratieve rompslomp heeft. Gaat er onverhoopt toch eens iets mis dan lossen we dat snel voor u op.

Over ons

Het team van Lease2Go werkt dagelijks voor 100% tevreden klanten en berijders. Door een samenwerking met zorgvuldig gekozen leveranciers kunnen wij u zorgeloze mobiliteit bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Middels ons geavanceerde automatiseringssysteem hebben wij op elk gewenst moment inzicht in de stand van zaken van ieder individueel contract. Op deze manier kunnen wij u actief adviseren inzake uw wagenpark. Via onze online rapportage heeft u zelf real-time beschikking over alle mogelijke informatie.

Lease2Go is onderdeel van Wittebrug Lease. Hierdoor zijn wij tevens gelieerd aan IKRIJ.NL (private lease), Wittebrug (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda), DAVO (Peugeot), Wittebrug Rent, Wittebrug Autoschade, Kasco autoschade, Deurloo autoschade, Valstar schade, Deukloos en ikrijschadevrij. Door deze samenwerkingen beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor inkoop, levering, reparatie, onderhoud & banden, flexibele en tijdelijke mobiliteit en vakkundig schadeherstel.

Lease2Go is lid van VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. VNA is de belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit. Daarnaast is Lease2Go lid van Autolease Inkoop Combinatie, een groep ambitieuze en snel groeiende leasemaatschappijen. Het doel van deze samenwerking is om kennis, vaardigheden en inkoopkracht te bundelen en de leden in staat te stellen hun klanten nog beter en voordeliger van dienst te kunnen zijn.

Lease2Go is eerlijk, aandacht, betrokken, flexibel, tevreden, klantvriendelijk en persoonlijk

Kernwaarden

  • Eerlijk : wij communiceren open en eerlijk over onze dienstverlening en voorwaarden
  • Aandacht : wij zijn oprecht en geven welgemeende aandacht
  • Betrokken : wij zijn betrokken bij uw specifieke situatie en behoeften
  • Flexibel : wij stellen ons altijd flexibel op
  • Tevreden : wij werken voor tevreden klanten en berijders
  • Klantvriendelijk : wij zijn enthousiast, bereikbaar, oplossingsgericht en creatief
  • Persoonlijk : wij hebben graag persoonlijk contact met klanten en berijders