Over ons

Het team van Lease2Go werkt dagelijks voor 100% tevreden klanten en berijders. Door een samenwerking met zorgvuldig gekozen leveranciers kunnen wij u zorgeloze mobiliteit bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Middels ons geavanceerde automatiseringssysteem hebben wij op elk gewenst moment inzicht in de stand van zaken van ieder individueel contract. Op deze manier kunnen wij u actief adviseren inzake uw wagenpark. Via onze online rapportage heeft u zelf real-time beschikking over alle mogelijke informatie.

Lease2Go is onderdeel van Wittebrug Lease. Hierdoor zijn wij tevens gelieerd aan IKRIJ.NL (private lease), Wittebrug (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda), DAVO (Peugeot), Wittebrug Rent, Wittebrug Autoschade, Kasco autoschade, Deurloo autoschade, Valstar schade, Deukloos en ikrijschadevrij. Door deze samenwerkingen beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor inkoop, levering, reparatie, onderhoud & banden, flexibele en tijdelijke mobiliteit en vakkundig schadeherstel.

Lease2Go is lid van VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. VNA is de belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit. Daarnaast is Lease2Go lid van Autolease Inkoop Combinatie, een groep ambitieuze en snel groeiende leasemaatschappijen. Het doel van deze samenwerking is om kennis, vaardigheden en inkoopkracht te bundelen en de leden in staat te stellen hun klanten nog beter en voordeliger van dienst te kunnen zijn.